Ženský kruh Esence - podzimní cyklus třech setkání

Ženský kruh Esence - podzimní cyklus třech setkání

 

Termíny:

23.9.2017

28.10. 2017

9.12. 2017

Čas:

15 – 18 hod.

Místo:

Nálepkova 197/14, Brno Jundrov

Cena: 

1 222,- Kč za celý cyklus

 

Milé ženy,

srdečně Vás zvu na podzimní cyklus třech setkání v ženském kruhu Esence. Záměrem je vytvořit uzavřenou skupinu žen, která vytvoří bezpečný a hluboký prostor pro společné objevování, léčení, transformaci a růst.

Budu proto upřednostňovat ženy, které se přihlásí na celý cyklus. 

Budeme se věnovat dalšímu prohlubování sebelásky, která souvisí s vnitřním dítětem a jeho uzdravením,  práci s vnitřní energií a hledáním vašeho nejvyššího potenciálu. 

Jak už některé z Vás vědí z minulých setkání, náplň programu se tvoří na místě ve směru léčení a transformace přítomných žen. Pro ty, co mně neznají, píšu nasledující strukturu pro představu a naladění.

Začneme uvolněním ve spontánním tanci, pokračovat budeme sdílením a podle potřeb skupiny následně meditacemi, konstelacemi či rituály. Zharmonizujeme také náš systém spojením se zdrojem všeho života a s esencí Božské Matky, skrze jednoduché afirmační rituální pohyby, zaměřené na roviny a témata určené podle energie skupiny, které mně budou na místě ukázané.

Záměrem každého setkání je vyživení se, očištění, spočinutí, objevení či prohloubení se s úrovní Esence, která je naší podstatou a kde jsou odpovědi na všechny naše otázky.

Průvodkyně kruhem je Kushi Lenka Marie, která již několik let provází ženy i muže v různých rovinách života individuálně i skupinově.

Přihlášky posílejte prosím předem skrze formulář na této stránce.

Počet míst je omezen, doporučuji si rezervovat místo včas.

Děkuji a těším se na Vás!

Přihlášení na akci

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: